Ik ben opgegroeid op Goeree-Overflakkee en woon sinds een jaar in Oude-Tonge. Na de Havo afgerond te hebben op de Prins Maurits heb ik met veel plezier de pabo-opleiding in Gouda gevolgd. Tijdens deze periode heb ik in Gouda op kamers gewoond, maar ik voelde niet de behoefte om daar te blijven en ben toen weer terugkomen naar het eiland.  

Van stage naar vaste baan

Inmiddels werk ik 2,5 jaar op de cbs Albert Schweitzer in Stad aan t Haringvliet. Ik heb er de laatste twee stages van mijn opleiding gedaan en had het er gelijk naar mijn zin. Aangezien ze nog een leerkracht konden gebruiken, kon ik er gelijk blijven werken.  

Gezellige school

Het is een kleine en gezellige school met een klein team. We werken er met zijn elven. Ik voelde me er gelijk op mijn gemak. Doordat het team klein is ken je elkaar best goed en dat zorgt voor een goede sfeer binnen het team.  

Kindwijs

Ik heb ervoor gekozen om bij Kindwijs te werken omdat de identiteit van de meeste Kindwijs scholen bij mij past. Ik vind het fijn dat het christelijke scholen zijn, waar alle kinderen (christelijk en niet-christelijk) welkom zijn.  

Kindwijs

Veel natuur

Het leuke van het wonen en werken op het eiland is de rustige omgeving en dat er zoveel natuur in de buurt is.  Je kunt daardoor gemakkelijk een middagje met de kinderen naar het strand of een spel doen in het bos. Een ander voordeel is de korte reisafstand. Ik ben maar 10 minuutjes onderweg. Hierdoor houd ik veel vrije tijd over voor mijn hobby's. Ik vind het leuk om te koken en bakken, te wandelen met mijn dochter, creatief bezig te zijn en om gezellig samen te zijn met vrienden of familie.