Ik loop graag hard. Het is heel fijn om dit door de uitgestrekte natuur op Goeree-Overflakkee te kunnen doen. Ik heb inmiddels 8 marathons gelopen in binnen- en buitenland, het lopen op het eiland geeft altijd een bepaalde rust en voldoening. Mijn vrije uurtjes vul ik daarnaast graag in met het spelen van voetbal op amateurniveau en het volgen en becommentariëren van dezelfde mooie sport op professioneel niveau. 

Fijne jeugd

Ik ben geborgen en opgegroeid op Goeree-Overflakkee en heb hier een fijne jeugd gehad. Na een aantal jaren op kamers gewoond te hebben in Breda, woon ik sinds 2021 weer op het eiland. Ik zou graag nog een poosje in de Randstad en in het buitenland willen wonen en werken. Maar ik gun ieder kind de serene rust van het opgroeien zo vlak bij de Noordzee. 

Tim staat in het grasveld tijdens het hardlopen

Dynamisch

Sinds 2017 ben ik in dienst bij Beachclub en Kiteschool Natural High op de Brouwersdam. Ik werk er als barman in de Beachclub, maar ben ook regelmatig aanspreekpunt voor gasten. Het is dynamisch, elke dag is anders.  

Werken bij Natural High
tim zit aan de houten tafel bij beachclub Natural High

Internationaal

Het leukste van mijn baan bij Natural High is voor mij toch wel de internationale component. Ik werk met collega's die uit alle windrichtingen komen. Mensen die alles voor (on)bepaalde tijd achterlaten om een aantal maanden of een langere periode op de Brouwersdam te werken. Naast collega's, komen ook de gasten en de surfers van over de hele wereld.  

Tim staat achter de bar en tapt een biertje

Natuur en sport

Iets anders wat mijn werk bijzonder maakt is het zo breed gedeelde enthousiasme voor natuur en sport. Ik ben zelf geen begenadigd surfer, maar ben omringd door enthousiastelingen die gek zijn op zee, strand, natuur en surfen.  

Luchtfoto van een hardlopende tim bij de Slikken van Flakkee

Seizoensgebonden

Werken bij Natural High is seizoensgebonden. In de zomermaanden werk ik 5 dagen per week, daarbuiten vaak alleen in het weekend. Voor mij heel handig, want zo kan ik het werken prima met mijn studie combineren.  

Tim loopt met een dienblad met bier over het terras van Natural High

Tim is geboren en opgegroeid op Goeree-Overflakke en woont in Dirksland